Classes particulars de Dolçaina: Aprén a tocar la xirimita

La dolçaina és un instrument tradicional català que s’utilitza tant en desfilades com en concerts. Si estàs interessat a aprendre a tocar este singular instrument, tenim la solució perfecta per a tu: classes particulars en línia amb un instructor professional. Podràs aprendre al teu ritme, i podràs preguntar qualsevol dubte que tingues. Aprendre a tocar la dolçaina mai ha sigut tan fàcil!

Qué es la Dolçaina?

La Dolçaina o Xirimita és un instrument tradicional Valencià, originari de la regió de València. És un tipus de flauta de bec, de fusta o os, amb un filtre de doble canya similar a la d’un clarinet. Té un trepant cilíndric i sol tindre sis forats, encara que també hi ha models amb set o huit forats

La dolçaina s’utilitza en la música tradicional de València, Múrcia i Alacant. També s’utilitza en la música folklòrica de Catalunya, Aragó i Balears. A pesar que té unes arrels tradicionals i que sempre s’ha vinculat més amb la música de festes populars, cercaviles i derivats… En els últims anys s’ha popularitzat en altres gèneres com el rock, el jazz i el pop.

Classes particulars de Dolçaina

Si estàs interessat a aprendre a tocar este singular instrument, tenim la solució perfecta per a tu : lliçons privades en línia amb un instructor professional. Podràs aprendre al teu propi ritme i podràs preguntar qualsevol dubte que tingues.

Amb la nostra plataforma en línia, aprendre a tocar la dolçaina mai ha sigut tan fàcil! Oferim una àmplia gamma de cursos per a tots els nivells, des del principiant fins a l’avançat.

Vols rebre més informació? Si estàs interessat a aprendre a tocar la dolçaina, o si vols més informació, no dubtes a posar-te en contacte amb nosaltres. Estarem encantats de respondre a totes les teues preguntes

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *